Sign up to Print
Share
Krokodili
Kristalet Shëruese per cdo shenjë të HoroskopitJeni të interesuar te blini kristale dhe jeni të mbingarkuar nga numri i madh i zgjedhjeve? Zgjidhni një kristal sipas shenjë...Horoskopi 5 mars 2021Lexoni tani si do te jete horoskopi ditor per daten 5 Mars 2021 ne shqip. Horoskopi ditor eshte gjeja e pare qe njerezit kont...Andoid Pay nga Google po bën rrugëtimin e tij.Android Pay, shërbimit për pagesat i ofruar nga Google për telefonët që lundrojnë OS, arriti në Hong Kong të mërkurën.Nisja d...Horoskopi 4 mars 2021Lexoni tani si do te jete horoskopi ditor per daten 4 Mars 2021 ne shqip. Horoskopi ditor eshte gjeja e pare qe njerezit kont...Evoulucioni teknologjik i unazave.Ky produkt nuk është i vetmi i këtij lloji, por është me të vërtetë mjaft i përsosur për tu përshtatur me teknologjinë e re s...Horoskopi 3 mars 2021Lexoni tani si do te jete horoskopi ditor per daten 3 Mars 2021 ne shqip. Horoskopi ditor eshte gjeja e pare qe njerezit kont...KlikR mundëson komandimin e çdo pajisje në shtëpi.Nëse jeni të lodhur me menaxhimit telekomandave të shumta për pajisje të ndryshme në shtëpi duhet të njiheni patjetër me këtë...Horoskopi 2 mars 2021Lexoni tani si do te jete horoskopi ditor per daten 2 Mars 2021 ne shqip. Horoskopi ditor eshte gjeja e pare qe njerezit kont...PlayStation planifikon të vijë edhe në pajisjet telefonike.Me lançimin e PlayStation Vita u duk se Soni nuk pati një suksese tepër të madh nga çe priste. Kompania është duke kërkuar pë...Horoskopi 1 mars 2021Lexoni tani si do te jete horoskopi ditor per daten 1 Mars 2021 ne shqip. Horoskopi ditor eshte gjeja e pare qe njerezit kont...Hover Camera Passport e gatshme për të shkrepur foto nga ajriZero Zero Robotics është kamera e zgjuar e cila ndjek çdo lëvizje dhe mund të kontrollohet nga telefonët e zgjuar.Me madhësin...Horoskopi 28 shkurt 2021Lexoni tani si do te jete horoskopi ditor per daten 28 Shkurt 2021 ne shqip. Horoskopi ditor eshte gjeja e pare qe njerezit k...Huawei këtë vit thyen rekord duke shitur 100 milion pajisje.Kompania e telefonëve të zgjuar Huawei ka patur një sukses të konsiderueshëm gjatë dy viteve të fundit. Ne jemi ende disa mua...Horoskopi 27 shkurt 2021Lexoni tani si do te jete horoskopi ditor per daten 27 Shkurt 2021 ne shqip. Horoskopi ditor eshte gjeja e pare qe njerezit k...Mooltipass Mini memorizon të gjitha fjalëkalimet.Njihuni me Mooltipass Mini! Mooltipass është një pajisje e cila mund të mbajë të sigurt të gjitha fjalëkalimet tuaja kudo që ...Horoskopi 26 shkurt 2021Lexoni tani si do te jete horoskopi ditor per daten 26 Shkurt 2021 ne shqip. Horoskopi ditor eshte gjeja e pare qe njerezit k...Ky robot mund të kthehet në mikun tuaj më të mirë.Anki ka krijuar robotin e mahnitshëm të emëtuar Cozmo. Kjo është një lodër e bukur roboti i cili ka personalitetin e tij. Coz...Horoskopi 25 shkurt 2021Lexoni tani si do te jete horoskopi ditor per daten 25 Shkurt 2021 ne shqip. Horoskopi ditor eshte gjeja e pare qe njerezit k...